Auton osto tuli mulle ajankohtaiseksi, kun myin vanhan kotteroni pois.

Selvittelimme netin kautta mahdollisia vaihtoehtoja seuraavaksi kulkupeliksi, ja päädyimme katsastamaan 5V-auton tarjontaa.

Liike sijaitsee hieman hämyisesti sokkeloisesti tien sivussa, mutta löytyi kuitenkin ihan hyvin. Autotarjontaa oli pihalla, ja henkilökuntaa kävi pihalla pyyhkimässä lehtiä pois autojen ikkunoista, loogista että hinnat näkyisivät :).

Sisälle mentäessä, tila on pieni, mutta palvelee varmasti firman tarpeita, valoa oli kunnolla, autot siistejä, mutteivät liioitellun puunattuja, jota sitäkin joissain näkee.

Tarjonta on pienipalkkaiselle asiakkaalle ilmeisesti suunnattua, autot olivat pääpiirteittäin noin 10-20 vuotta vanhoja, mutta sellaista tosin etsinkin.

Myyjällä oli asiakkaita, mutta hän huomasi meidät silti heti, ja tuli kohteliaasti kättelemään. Hän lupasi palata hetken kuluttua, kun edelliset asiakkaat lähtevät koeajolle, ja niin hän myös tekikin. Hän kertoi kaunistelematta autosta, jota katsoimme, mainitsi että auto on vanha, mutta siisti, siitä olimme samaa mieltä, huoltohistoria moitteeton, ja hän uskoisi auton olevan hyvä ostos.

Kävin koeajolla, ja päätimme sitten myös ostaa auton.

Kun paperit oli allekirjoitettu, myyjä huomautti, että heillä on kuluttajasuojavastuu, eli siis jos jotain huolenaihetta tulee, he hoitavat velvollisuutensa. Tätä en ole koskaan ennen kuullut auton myyjältä, en yksityiseltä enkä liikkeeltä, ja siksi palvelun arvo nousi mielessäni huomattavasti.Tunsin olevani arvostettu, ja että liike on kiitollinen asiakkuudestani.

Suosittelen lämpimästi 5V-autoa muillekin, iso peukalo veljeksille!